INBC BV

Oudegracht 186W, Utrecht

Vragen? Bel:

06-24571309

Mail ons

info@inbc.nl

Disclaimer

Disclaimer

De exploitant van deze website (Internet New Business Concepts BV hierna te noemen INBC) heeft met zorg deze site samengesteld door gebruik te maken van diverse bronnen.

We streven ernaar om accurate en up-to-date informatie te verstrekken, maar we bieden geen enkele garantie of waarborg, expliciet of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website. Het vertrouwen op dergelijke informatie is dan ook geheel voor uw eigen risico.

Running your own business comes with a lot of responsibilities

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirect of gevolgschade, of enig verlies of enige schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst, voortkomend uit of in verband met het gebruik van deze website.


Via deze website kunt u links vinden naar andere websites die niet onder onze controle vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die daarin worden uitgedrukt.

Over ons

Via deze website is het mogelijk om een financieringsaanvraag in te dienen.

Sinds 1999 houdt INBC BV zich vanuit het centrum van Utrecht bezig met het ontwikkelen en exploiteren en internetconcepten.

INBC BV werkt samen met meerdere zakelijke geldverstrekkers voor de opvolging van de ingediende aanvragen.

INBC BV verwerkt zelf geen gegevens van ingediende aanvragen.